Kuaför Dükkanı Açmak İçin Gerekli Belgeler?



Kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgeler nelerdir? İşte detaylar...


Arkadaşlar Lütfen Destek İçin Sitemizi Paylaşırmısınız...


Kuaför Dükkanı Açmak İçin Gerekli Belgeler?

Kuaför dükkanı, asla bitmeyecek sektörlerden birisidir. Bu nedenle de girişimcilerin ve kuaförlükle ilgilenen herkesin dikkatini çekiyor. Peki, kuaför dükkanı için gerekli belgeler nelerdir? Bu yazımızda kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgelerinden sizler için bahsettik. Sizde bu yazımızı okuyarak, kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgeleri öğrenebilirsiniz.

Kuaför Dükkanı Açmak İçin

Kuaför dükkanı açmak için öncelikle eğitim oldukça merak ediliyor. Ancak ülkemizde kuaför dükkanı için herhangi bir üniversite eğitiminiz olması gerekmiyor. Ancak kuaför dükkanı açmak için tabii ki çeşitli ustalık belgelerinizi almalısınız. Ustalık belgesi almadığınız takdirde kuaför dükkanı açamazsınız. Peki, kuaför ustalık belgesi nereden alınır? İşte detaylar…

Kuaför Ustalık Belgesi Nereden Alınır?

Kuaför ustalık belgesini alabileceğiniz yerlerden bir tanesi halk eğitim merkezleridir. Halk eğitim merkezlerinden teorik ve pratik olarak bütün eğitimleri tamamlamanız gerekmektedir. Aksi takdirde kuaför ustalık belgesi alamazsınız ve dolayısıyla da kuaför dükkanı açamazsınız. Peki, halk eğitim dışında kuaför ustalık belgesi nereden alınır? Kuaför ustalık belgesini dönemler halinde açılan eğitim merkezlerinden alabilirsiniz.

Kuaför Dükkanı Açmak İçin Gerekli Olan Belgeler Nelerdir?

Kuaför dükkanı açmak için ustalık belgesinin yanında daha birçok belge gerekiyor. Bu belgeleri tamamladığınız takdirde, kuaför dükkanı açabilirsiniz. Peki, kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgeler nelerdir? Yazımızın bu kısmında kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgeleri derledik. İşte kuaför dükkanı açmak için gerekli olan belgeler…

  • İşletici Kimlik Bildirme Belgesi,
  • Ustalık Belgesi,
  • Vergi levhası,
  • Oda faaliyet belgesi ve oda sicil tasdiknamesi,
  • İşyeri krokisi,
  • ASAT işyeri açma ruhsatı görüş belgesi,
  • İmza sirküleri ve ticaret sicil gazetesi,
  • Sosyal Güvenlik Kurumu’na kayıt olunduğuna dair bir belge gereklidir.

Blog Forum

5445 Blog Yazdı...

Yorumlar